Skratta med stil

Helt ärligt, det här med att klä på sig är ett nödvändigt ont som vi gör varje dag. Varför inte göra det till ett tillfälle att höja humöret? De flestas erfarenhet av att skratta åt kläder är helt enkelt de kläder som inte är så värst trendiga längre. Det kan vara så att du skrattat åt vad dina föräldrar hade på sig när du bläddrat i fotoalbum. Eller så har du kanske skrattat när du bläddrat i gamla modetidningar.

Det går verkligen att hitta humor i kläder på så många olika plan. Från humoristiska ord på tvättlappen till icke så genomtänkta val från kläddesignerns sida. Det finns alltid något att skratta åt. Tänk vad roligt att vi har kläder och inte päls. Djur gör aldrig modemissar, om vi nu inte räknar ägare som klär upp sina katter till den gruppen.

Klä dig för roliga tillfällen

För att lägga humorn åt sidan ett tag så klär sig ju de allra flesta inte för att andra ska skratta åt dem. Vi vill gärna klä oss för att ha roligt och må bra, men utan att bli utskrattade. Därför tänkte vi passa på att tipsa om en butik där du definitivt inte blir utskrattad, bara klicka dig vidare här.

Skämta vidare, men gör det med stil!