Skojiga aktiviteter under loven

Sportlovet är det som ligger närmast och så har vi ett påsklov lite längre fram. Det finns skojiga aktiviteter under loven som vi tänkte tipsa om. Så oavsett om du är den aktiva personen eller om du gillra att ta det lugnt så kanske du hittar något som passar dig.

Utomhusaktiviteter

Om du gillar att vara utomhus så kanske snowboard kan vara något för dig. Ni kanske har någon backe i närheten där ni bor som du kan öva och åka innan ni kanske drar iväg till fjälls. Att hålla på med någon fysisk aktiviteter utomhus under ett lov kan vara uppfriskande och härligt. Om ni inte är den som åker utför så försök ändå att vara ute under lovet så mycket som ni bara kan. Vinterluften kommer att göra dig gott.

Inomhusaktiviteter

Du kanske är den som inte alls tycker om att vara utomhus och aktivera dig. Det finns gott om inomhusaktiviteter som du kan hålla på med under dina lov. Klassiska brädspel kanske kan vara något om ni är några stycken. Vissa spel kan ta längre tid än vad andra gör så var beredd på att spela länge om ni väljer något sådant brädspel. Det kan dock vara bra att ta pauser och röra på sig för att få in sig lite mat och energi för att orka med.