Festliga högtider

Om det är någonting som vi gillar så är det festliga högtider! I denna artikel bjuder vi på några utav de bästa och tipsar dessutom om sajter att besöka för att förbättra respektive högtid än mer! Det finns massor att göra själv eller tillsammans med barnen för att göra högtiderna ännu mer festliga än vad de redan är.  Nu kör vi!festligheter-fyrverkerier

Påsk

Påsken är ju en allt bra rolig högtid där solen börjar synas i allt större utsträckning. Man får både en chans att äta gott, samtidigt som man får pynta och måla ägg som en galning. Bra drag! Hoppas bara hönsen pallar trycket inför nästa år, för jag vi i familjen har redan planerat en äggätartävling som jag inte tänkt förlora i. På Panduro hittar du färgen du behöver för att sätta en personligare spinn på festen! Ett uppskattat inslag under påsken särskilt för barnen är ju givetvis de godisfyllda påskäggen som man får leta efter när påskharen varit framme. Här finns många olika möjligheter, man kan anordna en tävling, en skattjakt med olika ledtrådar eller lägga en tråd från exempelvis ett garnnystan som barnet får följa fram till ägget.

Halloween

Denna snodda högtid har på kort tid kommit att bli en av våra absoluta favoriter. Att få skrämma slag på folk till höger och vänster är ett välsignat avbrott från vardagen och att man dessutom får äta godis tills man spricker, är inte heller ett minus för högtiden. På Partyhallen kan du bunkra upp med precis allt det som du anser att du behöver för att göra dina grannars kväll till en mardröm! Det är festligt både för barn och vuxna att få klä ut sig precis som man vill, allt är godkänt oavsett om man är en häxa, prinsessa, pirat eller riddare.

Nyår

Beroende på om du är en Dynamit Harry av rang eller inte så kan detta mycket väl vara just din favorithögtid. Vi ligger någonstans mitt emellan och uppskattar självklart ett redigt tjobang, medans vi samtidigt lider med hundar, katter och diverse andra djur i skogen. Ibland kan det bli lite för mycket av det goda, åtminstone vad gäller fyrverkerier, men så länge man åtminstone komprimerar sitt pangande till timmen kring tolvslaget så är vi game! Fram med raketer och bomber i allsköns färger! Kika in på Sveafireworks för att fylla på lagret! Det finns också fyrverkerier med lägre ljudnivå så undviker man att skrämma både djur och grannar med de allra värsta modellerna, Tänk på att säkerheten är viktig här, lämna inte dina barn ensam med fyrverkerierna. De ska skjutas upp av en vuxen!