Det roliga med att se på Formel 1 live

Just nu går det inte att undgå dramatiken i motorsportstävlingen Formel 1. Oavsett om du är motorsportsintresserad, älskar Netflix serien Drive to Survive, eller bara tycker om att slå på tv:n de där söndagarna för att kolla på när förarna susar fram. Den här sporten erbjuder något för alla. Vi har till och med genom tiderna haft en del svenskar delta i den prestigefulla sporten. Tänk dig vilken upplevelse att få ta del av det här live.

Fantastiska upplevelser över hela världen

Den här säsongen ar hittills varit extremt spännande. Därav har vi fått fantastiska framträdanden av Red Bull såväl som Ferrari. Spänningen fortsätter när förarna flyger över hela världen till exempelvis Kanada, USA, och Australien, för att köra de snabba bilarna. Med de fascinerande resmålen i åtanke samt den räfflande sporten vore det riktigt kul att få upplevas live. Föreställ dig att du kan ta del av alla tre dagars aktiviteter och till och med åka till en plats du kanske annars aldrig hade drömt om.

Klicka dig vidare online för att läsa på om de olika erbjudanden världen över för att få ta del av en riktigt häftig upplevelse samt kanske se ett nytt drömmål.