BIG BEN – Söders bästa musikbar!

pub_263923439

Om du letar efter en skön pub i traditionell brittisk stil så kan du ta och kolla in Big Ben vilket är en musikpub som ligger mitt på folkungagatan i stockholm. Big Ben erbjuder god mat, musik och underhållning så om du är intresserad så kan du läsa mer om denna pub i texten nedan.

På Big Ben kan du hitta ett stort utbud av olika sorters maträtter. Det finns allt från skaldjursgryta till pepparstek men även enklare maträtter som till exempel burgare och pommes. Då Big Ben har ett internationellt kök så kan man även hitta brittiska klassiker som fish’n chips. Med ett utbud som detta så finns det alltid något som passar alla smaker. Big Ben har även ett utmärkt utbud av olika drycker. De har bland annat över 50 olika sorters öl som kommer från alla världens olika hörn samt ett brett sortiment av årgångswhiskey.

Big Ben är även ett utmärkt resemål om man letar efter en pub med bra underhållning. Då Big Ben är en musikpub så spelas det levande musik varje kväll. Det spelas väldigt många olika musikstilar, allt från blues och pop till akustisk gitarr och trubadurer. Det uppträder även mer eller mindre kända band från och till. förutom musik så bjuds det också på stand-up komedi på torsdagar och söndagar.